Liity IAESTE Finlandiin / Join IAESTE Finland

  • 0

Liity IAESTE Finlandiin / Join IAESTE Finland

Category : Uncategorized

IAESTE Finland etsii uusia innokkaitä jäseniä liittymään mukaan toimintaamme. Voit tukea toimintaamme monessa eri tehtävässä, mutta ennen kaikkea arvostamme innokkuutta olla mukana kehittämässä kansainvälistä toimintaa. Tarvitsemme tekijöitä monessa eri tehtävässä, kuten tapahtumien järjestämisessä, graafisessa suunnittelussa, markkinoinnissa ja yritysviestinnässä.

Jos olet kiinnostunut liittymään IAESTE Finlandiin, täytä lomake nettisivujemme kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen board@iaeste.fi

IAESTE Finland is looking for new members to join the organization. You can support us in many tasks but we especially appreciate your enthusiasm to be part of developing our international operation. We need help in many tasks, such as organizing events, graphical designing, marketing and communication with companies.

If you are interested to join IAESTE Finland, fill in the form on our web page or send email to board@iaeste.fi


Leave a Reply