Meistä

 

International Association for the Exchange of Students for Technical Experience

IAESTE Finland on osa kansainvälistä IAESTE organisaatiota. IAESTE tarjoaa tekniikan alan opiskelijoille palkallista, alaan liittyvää työharjoittelua ulkomailla ja yrityksille ulkomaalaisia huippuosaajia.

IAESTE on työharjoitteluohjelmaa ajava järjestö. Perustamisvuodesta 1948 lähtien IAESTE:n kautta on liikkunut yli 330 000 opiskelijaa ja siitä on kehittynyt eloisa ja inspiroiva yli 80 maan järjestö, joka toimii kaikissa maanosissa. IAESTE:n tavoitteena on hallinnoida korkeatasoista harjoitteluvaihto-ohjelmaa, joka lisää teknistä ja ammatillista kehitystä ja edistää kansainvälistä ymmärrystä opiskelijoiden, akateemisten oppilaitosten, työnantajien ja laajemman yhteisön keskuudessa. Jokaisessa jäsenmaassa IAESTE toimii yliopiston, valtiollisen elimen tai yksityisyrityksen alla tai on opiskelijoiden johtama.

Lisätietoa IAESTE:sta: http://www.iaeste.org/

Ensisijaisesti teknisten alojen opiskelijoille suunnattu IAESTE-harjoitteluohjelma tarjoaa mahdollisuuden lähteä oman alan työharjoitteluun ulkomaille. IAESTE:n kautta tekniikan, luonnontieteiden ja kauppatieteiden korkeakouluopiskelijat ovat voineet lähteä ulkomaille työharjoitteluun.

IAESTE Finland ry

IAESTE Finland ry on rekisteröity voittoa tavoittelematon järjestö Suomessa, jota hallinnoi vapaaehtoinen joukko Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) opiskelijoita.